Exclusief keukendesign

Welkom bij SieMatic in het Alexandrium. Een inspirerende, exclusieve SieMatic showroom in het mooiste wooncentrum van Nederland. Als exclusieve SieMatic-dealer zijn wij toonaangevend op het gebied van keukendesign en premium service. In onze showroom kunt u de allerlaatste trends ontdekken en u laten inspireren voor een keukenontwerp op maat. Helemaal naar wens volgens uw lifestyle en budget.

Stap voor stap: onze keukenplanning in één oogopslag.

1

Tijdens uw eerste bezoek aan onze showroom kunt u in een ontspannen sfeer kennismaken met de verschillende modellen en keukendesigns van SieMatic. Wij geven u geheel vrijblijvend een ’grande tour’. Zo krijgt u een eerste indruk van de onuitputtelijke waaier aan mogelijkheden en stijlen. Bovendien staan wij klaar om al uw vragen te beantwoorden. Want het mooie aan een keuken op maat is dat u alles zelf kunt kiezen. Van keukenapparatuur tot materiaal en kleuren.

2

Omdat wij keukens op maat ontwerpen, is het belangrijk dat we over de juiste afmetingen beschikken. En aangezien we bij SieMatic in het Alexandrium service hoog in het vaandel hebben staan, brengen we met veel plezier een thuisbezoek om alles op te meten. Zelfs als u al een plattegrond hebt, is het toch interessant dat onze keukenadviseur langskomt om een juist beeld te hebben van de ruimte en de stijl van uw woning. Wij werken ook samen met de bekendste interieurarchitecten van Rotterdam indien zou blijken dat u niet alleen de keuken, maar uw volledig interieur een make-over wil geven.

3

Omdat wij een keuken op maat ontwerpen in functie van uw behoeften, gewoontes en manier van leven hechten wij veel belang aan een persoonlijk gesprek. Wij stellen dan ook veel vragen om te peilen naar uw verwachtingen en een duidelijk beeld te krijgen van de stijl en praktische voorzieningen die u wenst. Zo kunnen wij voor u een keuken op maat ontwerpen die aansluit bij uw lifestyle en past binnen uw budget. Een andere belangrijke stap in de keukenplanning is de keuze van toestellen. Daarom werken wij enkel met de beste apparatuur zoals Gaggenau, Bora, Bosch, Miele, Neff, Quooker en Siemens. Onze keukenontwerpers nemen samen met u de verschillende mogelijkheden door en begeleiden u in het keuzeproces. In deze fase van de keukenplanning hebben wij slechts één doel voor ogen: uw kookplezier!

4

Het ontwerp van de keuken is een architecturaal aspect dat een grote invloed heeft op de beleving van de ruimte. Daarom wordt er een driedimensionaal plan uitgetekend zodat u een concreet beeld krijgt van het keukenontwerp. Vervolgens nemen we de tijd om alle keuzemogelijkheden door te nemen. Met oog voor kleuraccenten, texturen, verlichtingselementen, beschikbare ruimte, uw interieur en ogenschijnlijk kleine details zoals plinten en de dikte van de werkbladen wordt voor u een keuken op maat ontworpen. Op die manier tekenen we tot in het kleinste detail een keukenplan dat overeenstemt met uw verwachtingen en budget. De keuze van materialen kan een grote prijsimpact hebben en dus kunnen wij jonge starters budgetvriendelijke alternatieven aanbieden zoals kunststof of Smartlaque in plaats van fineer of lak. Weliswaar zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit en exclusieve design waar SieMatic al meer dan negentig jaar om bekend staat.

5

Wanneer uw keuken op maat volledig voldoet aan al uw verwachtingen, worden de digitale plannen op schrift gezet zodat alle componenten besteld kunnen worden bij de SieMatic-fabriek in Duitsland. De productietijd kan variëren van twaalf tot zestien weken afhankelijk van de gekozen materialen.

6

Eindelijk is het zover! Uw keuken wordt geleverd in ons magazijn. Een droom komt tot leven. Na een grondige kwaliteitscontrole zorgen wij voor transport tot bij u thuis. Dit gebeurt door onze eigen leverdienst en wordt steeds ingepland voor de startdag van de montage. Op die manier garanderen we u een snelle montage met een minimum aan overlast. De montage is in handen van ervaren deskundigen die het hele proces in goede banen leiden. Van de eerste montagefase tot de laatste plaatsing van interieuraccessoires en elektrische apparaten.

7

Na de montage nemen wij contact met u om zeker te zijn dat alles naar wens is. Omdat wij heel veel belang hechten aan persoonlijk contact en garant staan voor een excellente service en after-sales kunt u ook na de montage altijd bij ons terecht.

Door zijn unieke ligging en exclusiviteit is SieMatic in het Alexandrium met tweehonderd vierkante meter een landmark voor Rotterdam en de wijde omgeving. Kom vrijblijvend eens een kijkje nemen in onze sfeervolle showroom. Of contacteer ons vandaag voor een afspraak. Wij maken graag tijd voor u.