Op smaak gemaakt door de keukendesigners van SieMatic

Persoonlijke smaak vormt de kern van elke keuken, en bij SieMatic begrijpen we dat als geen ander. Ons breed scala aan modellen en lifestyles is ontworpen om elke keuken uniek te maken, perfect aansluitend op uw persoonlijke voorkeuren.

Van zijdezachte matte en schitterend glanzende oppervlaktes tot contrastrijke lichte en diepe donkere materialen; van strakke, gladde tot textuurrijke gefreesde fronten; of u nu de voorkeur geeft aan een minimalistisch greeploos ontwerp of juist aan traditionele handgrepen, met meer dan 2050 verfkleuren, natuurlijke houttinten, elegant keramiek, verfijnde metalen en hoogwaardige laminaten, biedt SieMatic alle ingrediënten voor uw perfecte keuken.

Op smaak gemaakt
Uw keukenadvies gesprek in 4 stappen 

De beste manier om alle mogelijkheden te ontdekken is tijdens een persoonlijk keukenadvies gesprek in onze SieMatic showroom. Hier wordt u bijgestaan door ervaren ontwerpers en adviseurs die gespecialiseerd zijn in het vertalen van uw smaak naar een keukenontwerp dat geheel aan uw wensen voldoet. 

Het plannen van uw keukenadvies afspraak

Dit kan eenvoudig via de online afsprakenplanner voor een SieMatic showroom bij u in de buurt. Neem de tijd om u voor te bereiden op het ontwerp- en adviesgesprek. Onderaan vindt u enkele nuttige voorbereidingstips.

Uw keukendesign sessie 

Tijdens het keukenadvies richten we ons eerst op de praktische aspecten, om daarna met uw inspiraties en wensen, en de showroom als bron van materialen, kleuren en mogelijkheden, een duidelijk beeld van uw ideale keuken te vormen.

Het ontwerpen van uw keuken 

Een keuken komt tot leven zodra deze op papier staat. De ontwerpen die onze designers maken zijn realistisch en bieden een duidelijk zicht op het eindresultaat. Tijdens deze fase krijgt u ook een eerste indicatie van de benodigde investering.

De presentatie

We organiseren een afspraak voor een uitgebreide presentatie van uw op maat gemaakte keukenontwerp, inclusief een gedetailleerde kostenraming 

Extra voorbereiding voor uw keukenadvies

Een goede voorbereiding is essentieel. Hier volgen enkele praktische voorbereidingstips.

STEL UW WENSENLIJST SAMEN MET ONZE DIGITALE KEUKENPLANNER

Er staan u veel beslissingen te wachten. Begin goed door ons te vertellen hoe u uw nieuwe keuken voor zich ziet. Uw ideeën en wensen kunt u vastleggen in onze digitale vragenlijst. Zodra u deze naar ons verzendt, zet u de eerste stap richting uw nieuwe keuken.

BESTEL DE SIEMATIC ONTWERPCHECKLIST

Stel uzelf de juiste vragen om aan al uw wensen voor uw nieuwe keuken te voldoen. Met onze jarenlange ervaring hebben we een checklist opgesteld die ervoor zorgt dat u niets over het hoofd ziet.

BEKIJK DE SIEMATIC BROCHURES

Direct en zonder kosten in uw inbox. Ontvang de SieMatic Lifestyle Brochures met tips, sfeerbeelden voor uw nieuwe keuken en informatie over de kwaliteit en mogelijkheden van SieMatic keukens.