SieMatic
in het
Alexandrium

 

 

Luxe Duitse keukens zoals u ze nooit eerder zag

Een bezoek aan SieMatic in het Alexandrium opent een deur naar een nieuwe wereld. Exclusieve luxe keukens zoals u ze nooit eerder zag. Zonder verplichting en in alle vrijblijvendheid willen wij in de eerste plaats mensen inspireren. Wij dompelen u graag onder in een uniek universum waar ruimte is voor persoonlijke stijl. SieMatic staat immers synoniem voor luxe die uitmunt in maatwerk en resulteert in een exclusieve keuken op maat.

Onze showroom is gevestigd in de Woonmall Alexandrium en gemakkelijk bereikbaar. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Er zijn maar liefst 900 parkeerplaatsen en op het dak zijn invalideplaatsen en elektrische oplaadpunten beschikbaar.

SieMatic is een manier van leven die elke liefhebber van modern design bekoort. Een discrete vorm van luxe die inherent is aan subtiliteit en maatwerk. Een conceptuele designfilosofie die ruimte geeft aan personalisatie. Het is geen holle slogan als we zeggen dat we keukens op maat maken. Om onze bezoekers de verschillende materialen, de unieke SieMatic details en het vermaarde SieMatic MultiMatic opbergsysteem te laten ontdekken hebben we een speciale ‘SieMatic BrandRoom’ gecreëerd.

SieMatic Urban

Duitse keukens met oog voor individueel design in functie van uw interieur en levenswijze. Dat is de reden waarom een bezoek aan SieMatic in het Alexandrium absoluut de moeite waard is. Bij het betreden van onze showroom ontdekt u meteen een model uit de SieMatic URBAN – collectie. In een bruisende stad als Rotterdam is deze collectie zeer passend omwille van het doordachte design en vernuftige ideeën zoals een kruidentuin die wordt geïntegreerd in een werkblad.
Dankzij het gebruik van materialen als zwarte eiken en Umbra SmartLaque sluit deze lifestyle naadloos aan bij elk modernistisch interieur. Of het nu gaat om een industriële loft of een kubistische villa. De ruimtebesparende opbergsystemen zorgen ervoor dat de URBAN designkeuken ook vaak gekozen wordt voor kleinere woonunits en studio’s. Open nissen fungeren als decoratieve tableaus waardoor de keuken het kloppend hart wordt van uw leefruimte.
Houdt u het liever neutraal en tijdloos? Dan kan de URBAN SC in lotuswit met walnoot u misschien wel verleiden. In de wereld van SieMatic gelden er immers geen dogma’s. Designelementen laten zich eclectisch versmelten tot een uniek keukendesign.

SieMatic Pure SLX

Met de SLX PURE overtreft SieMatic zichzelf als pionier in innovatief en tijdloos keukendesign. Zoals de naam doet vermoeden, is het minimalisme van de PURE-collectie kenmerkend, maar de SLX gaat nog een stapje verder door uit te munten in ogenschijnlijke eenvoud. Aan de basis ligt een baanbrekend designconcept dat wereldwijd gepatenteerd werd. Dankzij geïntegreerde led-verlichting in de greeplijsten ontstaat er een discreet lijnenspel dat diepte geeft en het zwevend effect van werkbladen accentueert. De uitgekiende hellingsgraad van de greeplijsten geeft het geprojecteerde licht een driedimensionaal effect waardoor de ranke proporties op ongeëvenaarde wijze tot hun recht komen.

Wie houdt van contrasten zal ongetwijfeld verleid worden door het model SLX. Met zwarte, matte keukenfronten als sterk statement past dit model in het klassieke interieur van een herenhuis, maar kan het evengoed de minimalistisch look van een industriële loft versterken. Het model SLX H in Hazel Brown-uitvoering met bronzen greeplijsten bekoort dan weer door haar subtiele details en discrete luxe.

SieMatic Mondial

Deze nieuwste lifestyle van SieMatic, met zijn visionaire vormentaal, combineert de eenvoud van geometrische vormen met de weelde van expressieve materialen tot een ervaring die alle zintuigen tegelijk aanspreekt.

Het fascinerende samenspel van materiaal, vorm en kleur geeft de keuken een verbluffende aanwezigheid en laat hem tegelijkertijd opgaan in de omringende architectuur.

Ontdek

een nieuwe opulentie

een nieuwe ervaring

een nieuwe wereld. 

Een keuken is een belangrijke investering en dat weten wij als geen ander. Daarom is SieMatic in het Alexandrium uw meest betrouwbare partner in Rotterdam en de wijde omgeving. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Want het mooie aan een keuken op maat is dat u alles zelf kan kiezen.

SieMatic Alexandrium

Watermanweg 229 A
2de verdieping
3067 GA Rotterdam

+31 (0)10-3167171
info@siematic-alexandrium.nl

Openingsuren
Ma: 13:00-17:30 | Di-Do: 10:00-17:30
Vr: 10:00-21:00 | Za: 10:00-17:30
Zo: 12:00-17:00

Gelieve contact op te nemen om een afspraak te maken buiten onze openingsuren