Wanneer ontmoeten wij elkaar?

Persoonlijk keukenadvies voor u. In onze showroom, online of bij u thuis!

Hebt u nu plannen voor de aanschaf van uw nieuwe keuken en hiervoor tijd gereserveerd? Wilt u nu een vrijblijvend ontwerp en kostenbegroting?

Dan stellen wij voor dat wij in onze showroom of bij u thuis afspreken. Samen met u nemen wij uw wensen door om uw nieuwe keuken te ontwerpen en een begroting voor u te maken.

Persoonlijk keukenadvies voor u: Online Videogesprek

Wilt u liever op afstand afspreken? Dan kunt u met ons een afspraak maken voor een ‘online videogesprek’

Wij geven u een inspirerende digitale ‘live grande tour’ door onze unieke SieMatic Store, maken voor u een compleet keukenadvies met ontwerp en kostenbegroting of geven u inspiratie voor uw nieuwe keuken en beantwoorden uw vragen over materialen, kleuren of techniek? Onze adviseurs geven u het beste advies en een unieke keukenpresentatie op maat.

Keukenadvies online in 5 stappen

De afspraak.
U maakt een afspraak met ons. Dat kan telefonisch, via een email of gebruik de afsprakenplanner op onze website. U kunt zich thuis rustig voorbereiden op ons gesprek. Zie onderaan deze pagina een aantal praktische tips.

Het keukeninterview.
Samen met u voeren wij een gesprek bij u thuis of op afstand. Nadat wij ons hebben voorgesteld nemen wij samen uw wensen en vragen door.

Het ontwerpschetsplan.
Wilt u een ontwerp en kostenbegroting dan ontvangt u na ons gesprek een samenvatting en een ontwerpschetsplan en een op uw wensen afgestemd moodboard. U kunt op het ontwerpschetsplan reageren via telefoon, e-mail of we maken samen een vervolgafspraak.

Samples service.
U ontvangt van ons bij u thuis een, door onze binnenhuisarchitect samengestelde, sample-set met materialen en kleuren voor uw nieuwe keuken, zodat u deze thuis rustig kunt bekijken en beoordelen.

De presentatie.
Samen met u plannen we een presentatie-afspraak voor een uitgebreide presentatie van onze voorstellen en de kostenbegroting.

Maak gebruik van het digitale keukenadvies

Maak nu een afspraak met een SieMatic keukenadviseur!

Bereid uw online afspraak voor keukenadvies voor! 

 

Om dit gesprek zo goed mogelijk voor te bereiden, volg onze tips!

WAT IS UW LIFESTYLE?

Al onze lifestyles PURE, URBAN en CLASSIC staan voor een individuele design- en interieurstijl.
Wat ze gemeen hebben, is kwaliteit van het hoogste niveau. En natuurlijk tijdloze elegantie.

Maar wat is uw lifestyle?  Beantwoord de vragen en u ontvangt een speciaal voor u persoonlijk samengesteld lifestyleadvies in één praktisch document.

BESTEL DE SIEMATIC ONTWERPCHECKLIST

Om aan alle wensen voor uw nieuwe keuken te kunnen voldoen, moet u zichzelf de juiste vragen stellen. Op basis van onze jarenlange ervaring hebben wij een checklist voor u

samengesteld. Zo weet u zeker dat u niets vergeet bij het samenstellen van uw nieuwe keuken.

BEKIJK DE SIEMATIC BROCHURES

In één klik en kosteloos. Alle SieMatic Lifestyle Brochures in uw mailbox. Met Tips en sfeerbeelden voor de inrichting van uw nieuwe keuken en informatie over de kwaliteit en de mogelijkheden van  SieMatic keukens.

BRENG EEN VIRTUEEL BEZOEK AAN HET SIEMATIC FORUM. EXCLUSIEF VOOR U!

Normaal alleen geopend voor specialisten in het keukenvak, maar nu ook exclusief voor u! Wilt u de nieuwste keukentrends voor 2021 nu al zien? Bezoek dat nu de compleet vernieuwde, ’s werelds grootste SieMatic-showroom. Ontdek online de 1600 vierkante meter tellende fabriekshowroom van SieMatic in Duitsland. Hier maakt u 24/7, in uw eigen tempo, een virtuele tour en ontdekt u zelf de nieuwste trends en mooiste SieMatic keukenontwerpen voor 2021. Inspirerend en fraai met volop bijzondere details.